Kik vagyunk?

Egy tájvédő geográfus végzettségű (és még méhész is, cukrász is és idegenvezető is☺️) pár, egy nagy kert, egy felújított parasztház. Ez áll a KicsiKacsaHáz logója mögött. A kertben megtermett alapanyagokból készülnek a finomságok. "Visszatértünk az ősi permakulturális termesztési módokhoz, kézzel kapálunk, gyomlálunk, nem használunk vegyszert, komposztálunk, a kertből a kártevőket a kacsák és tyúkok szedik össze. A beporzást a méhecskék végzik. Elsősorban saját használatra készülnek a termékek, és csak a fölösleget értékesítjük. Frissen , egyenesen a kertből, feldolgozva kézműves műhelyünkben, így kerülnek az üvegekbe, majd a vásárokba termékeink. Maximálisan odafigyelve arra, hogy amit csinálunk, az 100%-ban környezetbarát és fenntartható legyen.  Nem vagyunk a hívei a sokáig tartó főzésnek, próbáljuk minél jobban lerövidíteni a műveletet, annak érdekében, hogy több tápanyag  és jóság maradjon az üvegbe zárt csodáinkban. Így télen is élvezhetjük a vitaminokat, ízeket és színeket. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a lekvár az lekvár, a szörp az szörp legyen!"  

Itt is megtalálsz minket

Zöld Minőítés díjazott

A Zöld Minősítés Díj megálmodói,
a Fiatal Családosok Klubjának csapata megítélte nekünk.

Bükki Nemzeti Park védjegy

12 termékünkre kaptuk meg a Nemzeti Parktól a védjegyük használati jogát.